Skolens undervisere
Jonas, Asger og Oliver er de undervisere som du vil møde
Jonas Andersen
Jonas er chefinstruktør på alt der gælder håndværket. Jonas karriere som vinduespudser startede tilbage for 11 år siden. Jonas har igennem årende været i flere forskellige firmaer rundt om i landet hvor han blandt andet har arbejdet som driftchef i et større dansk vinduespudserfirma. Her spottede Jonas et hul i markedet i forbindelse med manglen på kvalificeret arbejdskraft i Danmark. Derfra begyndte han på freelancebasis at oplære nye vinduespudsere og opkvalificere eksisterende vinduespudsere for at hæve branchestandarten som mesterlærer. Den dag i dag er Jonas den person i Danmark der har aboslut mest undervisningserfaring med at oplære nye i håndværket efter 4 år som freelance mesterlærer og 2 år som chefindstruktør på Vinduespudserskolen.

Til hverdag elsker Jonas

🔭Astrologi 
👥 Pleje relationer
🏋🏻 Tunge vægte
Asger Lindholm
På mystisk vis kom Asger ind i vinduespudserbranchen inden planerne om at læse videre. Planerne om at læse videre ændrede sig hurtigt til at lave et software-startup. Han skrev under på en udviklingsaftale på en halv mio. uden at have pengene. Eftersom Asger havde arbejdet på kontoret i Danmarks største vinduespudserfirma, havde han fået noget viden med i bagagen om, hvordan et vinduespudserfirma fungerer i stor skala. Han oprettede derfor sit eget vinduespudserfirma, som han kaldte noget så familiært som Hansen & Søn Polering, selvom der ikke var nogen søn:) Asger fik inden for få måneder betalt sin gæld og erfarede også senere, at softwarefirmaet havde brug for mere kapital, som han investerede gennem vinduespudsning.Gennem tiden har Asger brugt vinduespudsning som investor til egne projekter og har været presset for at tjene penge på det. Han har derfor også bidraget stort med nye og hurtigere metoder til faget (hans gennemsnitlige omsætning om dagen ligger på 16.500 kr.) og konkurrerede også mod den tidligere Danmarksmester, hvor han tog føringen og var 2.7x så hurtig). Asger har altid tjent penge på vinduespudsning med andre formål end “ bare penge på vinduespudsning”, og han er nu også forretningsudvikler på skolen, hvor han hjælper elever med at opnå deres egen succes som sker med stor bravour.

Til hverdag elsker Asger

💻 Arbejde 14 timer i døgnet
🍔 Mad.. Meget mad
😮 At folk har en holdning
Oliver Rosenørn
Oliver står sammen med Asger for alt forretningsudvikling i elevers firmaer. Olivers erfaring med vinduespudsning går mange år tilbage, da han for 10 år siden begyndte at arbejde som vinduespudser sideløbende med sine studier. Igennem årene har han især specialiseret sig i at pudse med rentvandsanlæg og oplære folk i branchen til at bruge et rentvandsanlæg professionelt og optimalt på større erhvervsopgaver. Især erhvervskunder har altid været Olivers spidskompetance og hans forretnings kundeportefølje har ligeledes primært bestået af erhvervskunder og offentlige institutioner som gør det muligt for skolen at rådgive i salg og marketing indenfor erhvervskundesegmentet.
Oliver har gennem årene sideløbende med at bygge vinduespudserfirmaer uddannet sig indenfor Data Science.

Til hverdag elsker Oliver

🏋🏻 Fitness 
☕️Kaffe
🐷Piger
💻 Arbejde som et svin